Tisdag

Idag har jag och Frida varit på stan. Först cycklade vi hem till henne för att hon skulle hämta pengar och mobil. Hehe, jag envisades med att jag skulle gå upp på hennes rum där hon har min födelsedags present men det gjorde jag ju förstås inte ... xD Vi köpte massa julklappar för att det var superrea. Hehe ... Man måste ju passa på! Sedan har jag även köpt Elins födelsedagspresenter. Hon fyller år den 15 okt. (En dag före Amalia!) Jag ska inte skriva vad jag köpte, ifall hon skulle läsa detta ...
Det känns som att jag har cycklat femtioelvatusen mil idag! Verkligen. Jag kan inte gå.

Förresten, goda nyheter! Chansen att jag och Olivia får leva livet i helgen är stor. Det gick bra för morfar, så nu blir säkert mormor inte heller så svår att övertala. Mamma och pappa har köpt till hos: Två påsar chips, en godispåse, varsin billys pizza och tre risifrutti var. Vi borde nog överleva ;D


Mina födelsedagspresenter =)

Tänkte presentera alla fina födelsedagspresenter som jag har fått! =)

Av syskon

Nagellack (Olivia)Godis (Från Petter den till höger, den vänstra från mormor)Av föräldrar

RidjackaHörlurar till datornMånadslinser

JongleringsbollarAv mormor och morfar

JeansBlusJumperSjal1000 krBlommor

FödelsedagsbokDVD: Black Beauty (den jag inte har)VäskaAv kompisar:

En toast (Emma. A)YES!

Jag och Olivia ska kanske få bo här hemma själva under helgen, ifall det går bra med mormor (i sådana fall ska vi äta hos dem och de ska titta till oss då och då) HOPPAS DET GÅR! De andra ska till stugan, men vi vill inte följa med ... Hoppas, hoppas, hoppas! Då ska vi dubba gärnet!Fjortisbarn

Jag var minsann ett litet fjortisbarn som liten alltid!
Bakat cupcakes!

Datorn har fått lite fnatt ett tag här, det har inte gått att ladda upp nya bilder. Men nu går det igen och jag är överlycklig! För tio år sedan bakade jag cupcakes som jag länge velat visa här på bloggen och ny kan jag äntligen göra det också! =)
Betyg: TUMME UPP!
ÄNTLIGEN 27 SEPTEMBER!

Äntligen min födelsedag! Som jag väntat! I morse tågade hela familjen in i rummet rum, sjungandes "Ja, må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år ... osv. Jag var redan vaken, men låstades traditionellt att sova ;D Av Olivia fick jag två nagellack. Först då jag rev loss presentpapperet så fann jag en kartong. Då jag öppnade den såg jag ett litet paket. Jag plockade upp det och insåg att det var hushållspapper inlindat med lager av genomskindlig tejp runt innehållet. På framsidan var det en lapp där det stod "Haha". Hm. Så då satt jag där och kämpade med att få loss tejpen, framför den roade Olivia, i evigheter innan jag äntligen fick upp det. Av mamma och pappa fick jag: Hörlurar till datorn, en ridjacka och tre jongleringsbollar. Tack!

Ikväll, kring 18.00, ska vi fira med mormor och morfar. Tills dess ska jag baka Drömmar! ^^)

Kramar en mycket glad:

 

Vilken låt??

Jag håller på att bli helt galen! Jag kom på en låt som var verkligen jätte jätte bra som jag inte kan komma på namnet på! Jag minns bara några meningar på ett ungefär och det är jätte irriterande för att jag kan inte hitta något på google eller youtube eller något alls! Så hjälp mig nu, snälla känner någon igen något av detta?

I´ll be by your side, you know I won´t get end.

Juuuuust stay strong (tror jag eller "be who you are")

Theres nothing you can do, theres nothing you can la la, we be courst in the la la

Juuust stay strong la la la la la ...

Jag vet att man inte förstod mycket men det var det ända jag kom ihåg. Och jag kan ju inte formulera melodin heller ...

SNÄLLA VET NI VILKEN LÅT DET ÄR KOMMENTERA JAG MÅSTE FÅ VETA!!


Finding Neverland

Har någon sett den filmen? Finding Neverland? Det är den enda film som någonsin har gråtit till. Den är så vacker. Man berörs. Sedan jag såg filmen har min egen hjärna börjat arbeta fram en liten berättelse i huvudet. Jag vill också skapa något vackert och berörande. Nu har jag äntligen börjat på boken. Jag funderar på att den ska heta "Lämna mig aldrig". Så nu är det bara att kämpa på!

Hoho!

Josse har sovit över hos mig från fredag till lördag. Vi har sett på Björn Gustavsson, haha han är ju sjuk ...
I morgon är det DEN SPECIELLA DAGEN som jag väntat på i 363 dagar. Min födelsedag! WOOOOHOOO!!! Längtar!

Höst på stutsmattan!

Jag och Josefin har invigt hösten på stutsmattan i måndags! Här kommer lite härliga bilder!

GAH GUD VAD STÖRANDE VAD ÄR DET FÖR FEL MED DEN HÄR PIP DATORN! JAG KAN INTE ANVÄNDA MINA BILDER LÄNGRE VAD I PIIIP!!

Så det är lugnt. Puuuh. Jag är lugn igen. Jag är bara pip förbannad på den här pip datorn! Det är så konstigt, jag lägger in mina bilder men när jag ska klicka på uppdatera på bloggen så finns de inte längre! Jag fattar inte varför! Någon som vet?

5 dagar kvar!

Hejsan alla förhoppningsvis glada människor!

Jag har knappt bloggat något, jag vet. Men jag har orkat. Men nu kommer ett inlägg! Sen ska jag försöka blogga lite mer, jag ska lite senare lägga ut bilderna som jag och Josse tog på stutsmattan. Och nu det bästa, som jag bara måste få säga, JAG FYLLER 14 ÅR OM 5 DAGAR! Längtar sjukt mycket! I´m counting down. (Rejäl: stavning?) Jag ska tillbaka till Gordon Ramsey nu, om Olivia inte själ datorn kommer det kanske ett inlägg om stutsmattebilderna lite senare idag! 

5 dagar kvar!

Besökarerekord!!

WOHOOOO!!!!! Besökarerekord!! 9 st idag hittils!!!! JIPPIE!!!!

Upside down

För några dagar sedan då jag var sjuk lyckades jag somna mitt på dagen. Då jag vaknade var jag helt säker på att det var skola. Ånej, skola! Jaja, jag ligger och drar mig tills mamma kommer in och säger att jag ska kliva upp, tänkte jag ångerfullt. Då hörde jag hur mamma lagade mat. Va?! for det genom mitt huvud. Jag kastade en blick på klockan.

Den var 17.00.

Ibland är man ju bara för smart

Igår satt jag vid datorn. När jag var klar tog jag på mig mina glasögon. Plötsligt blev världen klar och suddig omvartannat och jag fick ont i ögonen. Vad är det som händer med min syn?! tänkte jag förskräckt.

Då kom jag på att jag hade mina linser på mig.

Hm ...

Undrar vad vi egentligen håller på med här ...?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!