Guld och blå ögonskugga sminkning

2013-10-15 @ 20:20:58
 
 
Här var en sminkning som jag gjorde i somras tror jag minsann! Jag ber om ursäkt för att bilderna är smått kassa, jag måste verkligen lära mig att ta skarpa sminkbilder utan blixt ... Jag har inte lyckats bra hittils. 
Jag tog inga steg för steg bilder på den här sminkningen, men jag tror inte att jag gjorde det alltför svårt för mig. Jag tror väl att jag lade en guldig ögonskugga över hela ögonlocket och under de undre ögonfransarna. Jag lade också en mörkare guldögonskugga längst ut i ögat. Jag kanske lade en vit ögonskugga i ögonvrån och strax under ögonbrynet som en highlight för att öppna upp ögat ytterligare. Sedan lade jag en blå ögonskugga längst ut för en extra effekt, eftersom att blå och guld passar så bra ihop - speciellt för gröna ögon. Och så på med mascara!
Det som är mindre bra med den här sminkningen är att alla ögonskuggor är skimriga. I regel brukar det passa bättre att låta minst en ögonskugga vara icke-skimrig :) 
 

Kommentarer
Postat av: Erika

Snyggt! Inspirerad av dig travade jag idag iväg till stan och köpte en ny eyeliner och rouge. Jag måste göra någonting åt min bleka nuna. :)

Svar: Tack så mycket! Jag har svarat mer i din blogg :)
Linnéa

2013-10-16 @ 23:13:08
URL: http://redaktorensblogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!