Sitter här ...

Sitter här och slösurfar lite, försöker se på youtube men datorn har typ lyckats få något virus eller något för det går hur långsamt som helst :( Idag har det inte hänt så där jättemycket. Såg Puzzels "kompis" i stallet. En mus har bosatt sig i hans box. Även om den var jätte jätte söt så blev jag lite rädd. Då försökte jag tänka på de snälla mössen i Askungen och då kändes det lite bättre :) Idag ska Ellen och jag vet inte om det var någon fler klippa Johannas hår. Varför får jag onda aningar? Kanske det faktum att Ellen sa att de bara skulle sätta upp allt hår i en tofs och klippa? Jaja, jag ska inte förhansdömma! Vi får se hur det blir. Det får mig faktiskt att längta lite till morgondagen. Ha det bra, tralala!


Anastasiaberoende!! =) =) =)

Ny header

Nu är en ny header gjord. Även om Mushu är världens skönaste så bytte jag. Jag kanske byter tillbaka till den senare. Vad tycker ni om den nya? Kommentera om ni vågar! Och Josse, jag tog en bild på Johanna från din blogg för att jag inte hade någon bild på henne på min dator, hoppas att det är okej. Jag skickade en kommentar om det. Okej, utan missförstånd, var bilden på mig tänkt som att jag skulle titta på er - men det blev inte så bra. (Jag hör inte till "Ni är bara bäst" !!) Så att ni vet.

KOMMENTERA!!

=)

Pandaförsäljning

Jag och Frida har börjat med Pandaförsäljning. Vi satsar på varsin minidator. Vi måste sälja för 17000 i sådana fall. Hehe ... Hittils (HUR STAVAS DET?!) har vi ... jag minns inte vad vi sålt för. Ca 2000 tror jag. Vi har kommit upp till premie 2 (snart 3) så att vi får varsin sak, och tjänat 130 kr var! =) Vi ska sälja i morgon och då håvar vi in miljoner!

Skolfoto

Idag var det skolfoto. Aj aj. Oj oj. Hjälp hjälp. Jag satt där med ett fåraktigt och påklistrat leende på läpparna. Aj aj. Oj oj. Hjälp hjälp. Inte bra. Jag fick inte se hur det blev heller så jag vet inte heller hur jag såg ut. Aj aj. Oj oj. Hjälp hjälp.
Kan inte ha sett bra ut.

Hej ...!

Hej ...! Gör väl ett tredje fösök till att ladda upp bilderna till Puzzel :D
(Olivia tyckte att vi såg ut som ett änglapar här ...)


If you can dream


Eftersom att jag är i stugan så har jag inte kollat klippet själv för det tar hundra år att ladda. Men jag tror det är rätt.

Dagens andra inlägg

Idag blev det till och med två inlägg! Fast jag vet inte vad jag ska skriva om ... Hm .... hm ... hm ... hm ... hm ... Selma har gråtit nästan hela dagen ... Ifall någon skulle råka undra ... AH JAG ÄR DESPERAT VAD SKA JAG SKRIVA OM?????

Jag har försökt att ta lite bilder på Puzzel: 

Oj de gick inte att ladda upp. Prövar senare!

Världens mest värdelösa inlägg, jag vet! 

16/8 2009

16/8 2009. Bara några få dagar kvar till skolan. Oooch nuuuu börjar deprimationen komma. Sommarlovet har som vanligt gått alldeles för snabbt!! Vad hände? Den frågan ställer sig nog nästan alla elever kring dessa dagar. Deprimeringens dagar. Jaja, än så länge är det sommarlov!

Det har regnat hela dagen. Dötrist. Jag har väntat hela dagen på att det ska sluta så att jag kan gå ut med Puzzel! Suck ... Igår hade mamma ordnat en kul tävling. Hon hade godis, chips, glass och sånt och olika uppgifter. T.e.x. Hitta en mask som är minst tio cm lång. Då fick man en godis. En uppgift var att hitta en groda och eftersom att det är ganska svårt så fick den som först hittade den en chockladkaka! Jag hittade en :) Efter pizzan ska vi spela kort om pengar :)

Petter ritade en teckning på Paint idag. En Star Wars teckning. I mitten av den hade han skrivit Stavås. (= Star Wars) Tyckte det var lite gulligt. ;)

De bästa

Skönaste och roligaste

Vackraste

Lyckopillret

Skönsångare

Fartigast

Spännandest

Magiskaste

Fantastiskaste

Underbaraste

Allt ovanstående

Puzzel

Olivia och Petter har sagt upp ägarskapet av Puzzel. Jag är ensamägare!! :) :) MOHOHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Glad =)

På väg till stugan ...

Nu sitter jag i bilen och är på väg till stugan. Har lite tråkigt ... Nu väntar vi på rött ljus ... Hehe sååååå intreeessant. Iaf så har jag kommit hem från Elin nu. Jag var där i 6 dagar. Det var skitskoj!! Jag har sagt det en gång och jag säger det igen ... DE HAR VERKLIGEN VÄRLDENS STÖRSTA BIBLIOTEK!!!!!!!!!!!!!! Avis. Vi såg på Shrek the third på engelska med engelsk text. Eftersom att hon köpt den i kina så var det en kines som översatt så då kunde vi inte se med svensk text för då kom det bara upp ca 3 ord. Eftersom att en kines översatt så söög verkligen översättningen. När Fiona sa: I´m fine översatte de We are happy. Och när Shrek sa: Well, better out then in as I use to said översatte de You are my son. Hehe. Jaja, man fattade ändå. Kom på en ny berättelse igen igår ifall ni undrar. Vet inte om jag ska försöka skriva på den, men jag blir sugen tack vare korpen. Han är så skön! I en berättelse måste man nästan ha någon halvgalen det blir mycket roligare då. Hihi. Jaja SEE YAAA!!!!!!!!!!!!

Cictatet: Var inte sur då det är roligare att vara glad!

I H-S

Sitter här i Härnösand i VÄRLDENS största bibliotek!! HUR STORT SOM HELST!!!!! När Elin visade mig det för första gången bara GAPADE jag. Och jag tyckte stadsbiblioteket var rätt stort! Nu kommer hon! Förresten. Jag ska kanske få stanna här i 3 dar till! Om mamma går med på det vill säga. Det måste hon!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annars måste jag åka hem i morgon och det är alldeles för tidigt. Ska vara med och titta på hennes träning senare. ! Här skriver hon: hon kanske överdriver lite men bibloteket är mke större än umeås.... .:):):):):) Linnéa: Vadå överdriver? Det är enormt!!!!!!!!!! GIGANTISKT!!!!!!! 

Havet är djupt

Världshistoriens skönaste låt ;)

Klippet kommer härifrån

Havet är djuupt, havet är djuupt, nere på botten här är det toppen, havet är djuupt!!

I morgon gäller det!

I morgon klockan 12 sticker jag med Elin till Härnösand! Så det blir inget bloggande då (inte för att jag vet om jag gjort det annars heller men ...) See ya!

Btw ... Ny desing! =)

Anastasia - At the beginning

Kan man något annat än att ÄLSKA den här låten?

Klippet kommer härifrån

Älskar alla Anastasia låtar, kul att jag ska få sjunga många på vår egen version ;)Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!