Varför ge upp sin barndom för tidigt?

För ett tag sedan var jag och syrran inne på Lindex. Vi gick förbi hyllan där de har alla sminkprodukter. Två tjejer stod framför spegeln och kletade hela ansiktet fullt med testsmink.
Egentligen inget konstigt - förutom att de här tjejerna var i åtta - årsåldern.

Jag fick verkligen anstränga mig för att inte stanna upp och gapande stirra på dem. De var ca åtta år. När man är åtta år så ska man ligga i sängen framför en Disneyklassiker samtidigt som man håller sitt gosedjur hårt i famnen och fortfarande har kvar lyckoruset från kinderägget som man nyligen fått av mamma och pappa.
Man ska inte pröva smink på Lindex.

Jag tycker att det är sorgligt när barn ger upp sin barndom för tidigt. Den tid som de har nu är till för att vara barn. Vuxna har de hela livet på sig att vara.

Själv så tänker jag aldrig bli vuxen. Det är nog det tråkigaste som skulle kunna hända mig. Bli vuxen. Gud, vilken tråkig tanke!
Jag kan bli vuxen till åldern och kroppen, men sinnet styr jag själv över.
Och mitt sinne kommer att fortsätta att vara den jag alltid varit, och den alltid vill vara.

Jag är så långt ifrån vuxen som man kan komma. Bevis?

Jag beundrar Mulan.
Jag kan aldrig få nog av Mushu.
Min absoluta favoritfilm är den tecknade barnfilmen Anastasia.
Jag är avundsjuk på Ariel.
Jag blir tårögt av Pocahontas, Ringaren i Notre Damn och Lejonkungen.
Min favoritprinsessa är sedan jag var fem år, Jasmin.
Kampen om Camelot ger mig lyckorus.
Jag ska se Disneys nya tecknade barnfilm "Prinsessan och Grodan" antingen på Bio eller på DVD. Om jag gillar den, så köper jag den.
Jag behöver bara tänka på en tecknad klassiker för att le stort.
Jag vred mig av skratt när nyligen jag såg Mulan.
Mina favoritlåtar är från tecknade klassiker.
Några av mina favoritskådisar är några av de som gör någon röst till en tecknad klassiker.
Jag har sett Anastasia så mycket att jag kan alla repliker både på svenska och på engelska.
Sinbad Sjöfararen ger mig gårhud.

Jag tycker att det är lite coolt med "udda" intressen. Och det har jag många av.
Jag tycket inte att det är pinsamt att säga att jag såg Pocahontas igår, eller något liknande. Jag säger inte att jag hade väääldigt tråkigt så det var därför jag satte på den. Jag satte helt enkelt på den för att jag ville se den. Jag älskar handlingen karaktärerna, låtarna, ja allt!
Bland det bästa med tecknade klassiker är att det är inga specifika skådespelare. Det är röstskådespelare, vilket gör karaktären mer levande.
Jag såg en stund på "Ensam hemma" här om dagen. Jag kunde inte få ut ur huvudet att han som spelar den lilla pojken, idag lider av drogmissbruk.

Ta t.ex Belle från Skönheten och odjuret. Belle är endast Belle och ingen annan! Belle som finns där är inte gjord av någon annan, det är ingen som har gjort hennes rörelser. Bara Belle.

Därför kan jag inte förknippa henne med någon annan. Om jag ser på "Benjadin Buttoms otroliga liv" så ser jag Benjamin dels som Brad Pitt, eftersom att det är han som gör rollen.
Men Belle är bara Belle.

Nu vek jag av ämnet en del. Som sagt var, man ska vara barn så länge man kan (för min del, föralltid). Att vara vuxen har man alldeles för mycket tid att vara!

Är mina lärare seriösa?

V. 49

Tisdag - Musikprov.
Fredag - So redovisning.

V. 50

Tordag - No prov.
Fredag - Spanska prov och So förhör.

?!

Romanov dockor

Jag har hittat Romanov dockor! Ska jag vara ärlig, så tycker jag inte att de är så speciellt lika. Men det är väl förstås svårt att göra dockor som ska likna någon, antar jag.

TheRomanovFamilyDolls-1.jpg image by KeeganYoung

Tatiana ser för gammal ut ...
Påminnelse om Dagens fråga 2!!

Du glömmer väl inte att svara på Dagens fråga 2? Jag har bara fått in tre svar och de ska snart publiceras! Så skynda på att svara på frågan:

Vilken är den bästa låten/låtarna någonsin?

Svara i en kommentar nu :)

 

Har gjort en header till syrran

Jag har gjort en header till min syrra Olivia! Eftersom att hon dyrkar Julia Sandström (en författare, som vi även har träffat ^^) så använde jag henne som bild och texten är stycken från i början av hennes bok.

Kanske inte så jätteflashigt, men det är den andra headern som jag gjort i photoshop, så jag kan inte med det så jätte, jätte bra.

Men både hon och jag blev nöjda! Nu ska jag sätta igång och fixa en header till hon och hennes kompisars djurblogg! Lägger ut den sen :)
Klicka på headern för att komma till hennes blogg! :) (Gör det nu! :P )Fokis tävling!

Jag är med i Fokis tävling där man kan vinna ett smycke från Cocco. Hon utser en vinnare idag!Söt bild

Jag tycker om den här bilden :) Alexei är så oerhört sööt :) <3 Att han bär klänning gör han bara ännu gulligare ;)Det ända jag gillar lite mindre med bilden är att det ser ut som att Tatiana håller på att strypa shettisen ...Two very diffrent guys, but I'm in love in both


Dagens fråga 2

Nu har jag bestämt mig för att göra Dagens fråga 2! :) Dagens fråga betyder att jag ställer er en fråga och om ni vill så svarar ni på den :) I början av nästa vecka kommer jag att puplicera svaren! Klicka här för att komma till Dagens fråga 1 och här för att komma till Dagens fråga 1 Svar, om du vill se hur det sett ut förut.

Alltså Dagens fråga 2 lyder:

Vilken är den bästa låten/låtarna någonsin?

Jag hoppas att du svarar så att jag har några svar att publicera sedan :)Besökarrekordet är slaget igen!!

Besökarrekordet är slaget igen!! Igår hade jag 24!!

J!
I!
P!
P!
I!
E!


Ingen svinissprutis för mig inte

Igår skulle jag ta svininfluensa sprutan men när vi kom fram fick vi veta att den var slut. I början av december kommer det mer vaccin. Jag ska ta då.
Är det bara jag som tycker att de inte verkar ha så speciellt bra koll på det här med vaccinationen? De har ju inte ens sprutor till alla!
Svinissprutis

Om några timmar ska jag ta svininfluensa sprutan. Jag är rädd. Jag har lite sprutfobi. Och då hjälper det inte att alla säger att det inte gör ont.
För jag är ändå rädd.

Men, men ... Troligtvis överlever jag det här med!Angående mitt Romanov intresse

Alla som skrattar, suckar eller tittar konstigt på mig då jag pratar om familjen Romanov, snälla sluta. Jag blev less redan första gången.

Om en tjej säger att hon älskar musik så tycker man inte att hon är konstig eller något. Eller hur?

Jag älskar historia, på samma sätt som folk älskar t.ex musik. Jag älskar familjen Romanov, de gör mig lyckliga. Alla är olika och det är bara att acceptera. Om alla vore likadana, hur skulle då världen se ut?

Alltså, (bara ni som gör det) SLUTA att skratta sucka, stöna, titta konstigt på mig, behandla mig som en utomjording osv, osv bara för att jag inte har exakt samma intresse som de flesta andra.

Om någon börjar prata om bandet Paramore så suckar inte jag och säger:
 "MEN! Ge dig någon gång!"
För om den personen gillar Paramore, kanske den blir sårad.
Jag ser ingen skillnad alls på om man gillar ett musikband eller en familj som levde för hundra år sedan.
Jag blir lika ledsen som Paramore personen blir då någon säger så när jag börjar prata Romanov.

Så, ni som gör det, SLUTA! Ni behöver inte hålla med mig då jag pratar om Romanov, ni behöver inte kommentera Romanov inlägg, det enda jag begär är att ni slutar.

För jag tycker inte att det är kul.

Har vi en deal?

Bra.
Hans farfar var glad

En video på en farfar som är jätteglad ;)
Nu är det en vecka kvar på mitt snaskförbud

Och jag börjar desperat. Jag har inte ätit godis, chips, glass eller läsk på tre veckor och två dagar. För ett tag sedan drömde jag att jag åt chips. Sedan drömde jag att jag åt godis. Sedan drömde jag att jag åt chips och godis.


Bordar inte gott.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!