Jag ska äntligen se Prinsessan och Grodan!

Japp! Nu ska jag ÄNTLIGEN se Disneys Prinsessan och Grodan. Som ni nog märkt så är jag ett obotligt tecknade klassiker fan och det är lite skämmigt att jag inte sett Prinsessan och Grodan ännu faktiskt. Men ikväll ska jag! Åh, vad jag ser fram emot den! :D


Modellbilder med Josefin

Fotgraf: Josefin
Modell: Jag
.

.
.
.
Vad tycker du?

Modellbilder med Olivia

För ett tag sedan så fotade jag och Olivia modellbilder. Vårat tema var Gammaldags, alltså i något i stil med Romanov. Våra kläder såg "gamla" ut och vi använde knappt något smink alls.
.
.
.
.
.
.
.
Och för varje gång vi ska fota måste vi vara lite oseriösa också!
Titta på Olivia och mitt knäppa överleende!
Och här vet jag inte vad jag ska säga?
.
Men vad tyckte du om bilderna? Fick du någon Romanov-känsla? ;)

9:an

Om ett litet tag går jag i 9:an! Nej!! Sommarlovet har gått för fort! Jag har inte hunnit med allt! Det jag dock saknat med skolan är känslan då man cyklar hem på fredageftermiddag. Jag saknar den jättemycket! ♥

Men snyft ändå ...


School next.

Domedagen är kommen

Idag är det sista dagen på sommarlovet. Usch! Och jag börjar i djävulsåret 9:an. Jag vill inte! Fy, vad jag är deprimerad. Snyft.
Just nu är min familj hos mina släktingar, medan jag är hemma och är sjuk. Jag har känt mig hängig hela helgen. Jaja, trots att man ännu mer deprimerande nog har tappat smaksinnet så måste man ju äta. Jag bestämde mig för något väldigt simpelt.
Köttbullar och stuvade mackaroner! WOW, jag slår ju nästan Gordon Ramsey! Nästan! ;)

Romanov

Massor av riktiga videor på Romanov i denna film! Jag älskar det! Dock bör du inte se filmen om du är lite känslig, en scen (som är från en film, inte på riktiga Romanov) är lite blodig.

Hahahahaha!


Svar till F

Hej F! Jag lärde mig buktala genom internet, videor och en bok. Sedan är jag lite självlärd också. Det största tips jag kan ge dig är att TRÄNA, TRÄNA, TRÄNA! Det kan verka omöjligt ibland, men ingenting är omöjligt! Stå framför en spegel och buktala, spela in med en kamera och se vad du kan förbättra. Läs en bok högt via att buktala. Visa ditt buktalande inför andra och fråga dem vad du kan göra bättre. Var öppen för konstruktiv kritik, för det är just det som gör oss bättre! Lycka till! :)

Svar på anonyma kommentarer

Svar: Grattis! :)
.
1. Svar: Nej, tack.
2. Svar: Tack så mycket! :)
.
Svar: Tack så mycket! :D
.
Jag skulle uppskatta och ni kommenterar med namn/e-mail eller bloggadress för det är roligare än anonyma kommentarer.

Ett brott

Innan det första världskriget pågick en diskunion ifall Storfurstinnan Olga Romanov skulle förlova sig med Prins Carol av Rumänien, men Olga tyckte inte om Coral.
Corals mor Drottning Marie av Rumänien var inte imponerad av Olga, hon ansåg att hon var för brysk och inte vacker. Jag upprepar. Inte vacker. Olga Romanov, som enligt mig är en utav de vackraste som någonsin levat ansågs inte vacker! Ett hemsk och förskräckligt brott!

Dubbningar

Jag har väldigt många dubbningar som väntar nu! Två klara och fyra fler som ska klippas. Det känns lite smådrygt att klippa men det ska göras det med för ett resultat >.< Tycker du om att se mina fandubs eller är det bara jag som roas? :S

Svar till Charlie

.
Först - ursäkta för att jag svarar så sent! Förlåt. Jag hoppas att du ser det här.
.
Svar: Tack så jättemycket! Kul att du också gillar att teckna, det är verkligen jättekul! :)
Jag är också helt fascinerad av Romanovfamiljen ;) Ja, Olga var verkligen en bländande skönhet, otroligt vacker! =)

Home and back


I stugan

Jag har inte bloggat på ett par dagar nu, anledningen är att jag är i stugan. Internet är så segt här, man blir bara less av att ens försöka. Men nu skriver jag faktiskt ett inlägg! Detta för att förklara att jag inte kommer att blogga på ett par dagar så länge jag är här.
Take care!Fandub - Den onda gudinnan Eris

Här kommer en fandub jag gjorde för väldigt länge sedan. Klippningen är halvdant och ljudet med. Denna dubbning gjordes innan jag fick micken.
Scenen utspelar sig just i början av filmen Sinbad och jag gör rösten till gudinnan Eris som smider sina onda planer.
Det var skitkul att göra denna dubbning och jag blev faktiskt riktigt nöjd med den! Jag älskar att spela Eris! Hon är så cool och när jag gjorde hennes röst fick jag använda mig av en överlägsen och släpig ton som hon har. Det finns två andra fadub-ready scener med henne som jag ska göra sedan :)
Kommentarer är som vanligt mycket välkomna! =)Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!