Nacoma och Pocahontas Fandub

En fandub som jag och Olivia gjorde för länge sedan.

Jag är missnöjd med den. Ljudet och klippningen är dålig, samt agerandet från min sida! Jag får väl övertala Olivia att vi ska göra om den :]
Jag är Pocahontas och Olivia är Nacoma. Jag lade upp denna misslyckade dubbning om det ändå skulle finnas någon som är intresserad av att se den.

Något som kallas för verklighet


HEJ!

Hej!! :D Jag är tillbaka nu från konfan. Det var något av det roligaste som jag gjort i hela mitt liv. En sådan underbar tid! Jag befinner mig i stugan just nu och internet är väldigt segt här så ett inlägg och bildbomb från konfan kommer ungefär om en vecka när jag kommer hem från stugan.
Tills dess så fortsätter jag blogga som vanligt om det jag brukar :) Vi hörs!

I morgon blir jag konfirmerad. Och jag har...

I morgon blir jag konfirmerad. Och jag har min rid uppvisning. Eftersom att ridningen kommer att filmas så kommer den att även komma upp på bloggen senare :) och i morgon åker jag hem! Det känns både skönt och tråkigt. Jag kommer att sakna alla totalt underbara människor här, men jag vill ändå hem också. Jag vill sova! Jag har aldrig sovit längre än till kl 07.00 på 17 dagar. Det är sant! Jag har bara haft 2 sovmornar på 17 dagar och på båda har jag vaknat innan kl 07.00. Toppen va? Så på fredag ska jag SOVA! Gud vad härligt! Jaja, har det toppen så hörs vi! :)


Jag har berättat för fyra olika personer n...

sp_a1304 (MMS)

Jag har berättat för fyra olika personer nu på lägret vilka Romanov är tre gånger och mycket ingående varje gång. Puh! Plus att vi håller på att se Anastasia. Haha alla skrattar åt mig när jag säger alla repliker innan karaktärerna själva har sagt dem x)


Idag såg vi filmen 'A walk to remember'. ...

Idag såg vi filmen 'A walk to remember'. Mycket vacker och sorglig film. Och i morgon har vi sovmorgon! YES! Fast nu vaknar jag väl garanterat kl 6.00 bara för att ...


Idag red vi ut i 3 timmar. Efteråt kände...

Idag red vi ut i 3 timmar. Efteråt kändes mina ben som VÄLDIGT överkokt spagetti. Men kul var det. Igår fick vi hoppa. Jag är ju som sagt sjukt hopp rädd så jag sa till mig själv att jag aldrig tänkte hoppa högre än 50 cm. Det slutade med att jag hoppade 75 cm! Det var jättekul!! Imorgon är det dressyr som gäller, jag är taggad!! :D


Hej igen! Här på ridkonfan är det BÄST...

Hej igen! Här på ridkonfan är det BÄST. Jag kommer gråta ihjäl när jag ska härifrån. Alla är helt underbara vi känns som en stor underbar familj allihopa! Jag vill aldrig härifrån. Imorgon ska vi hoppa. Jag är rädd för hoppning. Jaja, man får väl bara vara positiv och överleva det ändå. Alla säger att Vicky är underbar att hoppa. När det kom ut att jag kan buktala så vill alla att jag ska göra det hela tiden, haha ... Jag fick också massa respons från min ledare som sade att jag var jätte duktig. Värmande ord är alltid kul! :) Inte för att jag känner mig duktig, men. I morgon fyller Tone år. Då ska alla smyga in på hennes rum innan ledarna kommer för att väcka oss, och sjunga för henne. Det ska bli kul att överraska henne! :-) hur som helst, jag hoppas att ert sommarlov är lika underbart som mitt och vi hörs snart igen! :) ps. Observera att jag inte kan se eller svara på eventuella kommentarer för att jag bloggar från mobilen.


Hej! Nu är jag som sagt var på ridkonfa....

Hej! Nu är jag som sagt var på ridkonfa. Dagen har varit jätterolig. Jag har tilldelats en ponny vid namn Vicky. Hon är underbar! När jag provred henne idag så svävade jag verkligen i galoppen! Och de andra tjejerna är jätte trevliga. Så detta läger blir nog väldigt lyckat :-) det jag dock stör mig på är att vi har förbjud till att låsa dörren på natten! Det är väl en självklarhet att vi ska få låsa dörren till våra rum om vi vill det? Det tycker jag i alla fall. Jaja, ha det så bra! Ps. Jag kan varken se eller läsa kommentarer eftersom att jag mobil bloggar.


SOMMARLOV!

ÄNTLIGEN är det jag längtat efter hela året slutligen här! Sommarlovet!

Sommarlovet 2009 blev det bästa i mitt liv. Detta ska bli lika underbart!Och i morgon åker jag på ridkonfa-läger! Jippie!
Detta betyder att jag också har fått betyg. Detta är vad jag fick:
Svenska: MVG
Slöjd: MVG
Engelska: VG
Bild: VG
Musik: VG
HK: VG
NO: G
Teknik: G
SO: G
Idrott: G (Jag låg på gränsen till VG)
Matematik: G (Jag låg på gränsen till VG)

Jag är rätt nöjd! Jag har nian kvar nästa år, så då får jag försöka höja betygen igen. Jag längtar tills SO och NO ämnena blir uppdelade. Då ska jag få VG i historia! :D Försöka i alla fall.Borta i två veckor

Hej! Under perioden 12-24 juni 2010 så kommer jag att vara borta i två veckor. Detta för att jag ska konfirmera mig på en ridskola. Det kommer bli väldigt kul! Jag och min vän Elin har planerat detta sedan vi var tolv år gamla.
Detta betyder att jag kommer vara ganska frånvarande från bloggen under två veckors tid. Jag kommer troligtvis att mobilblogga lite, men då kommer nog inläggen att handla om min vardag, och inte så mycket från de övriga kategorierna. Så fortsätt gärna besöka bloggen, jag kommer att blogga men inte lika mycket. En annan sak som borde nämnas är att när jag mobilbloggar så kan vissa ord försvinna, rubriker bli konstiga o.s.v, men innehållet borde framgå.

Jag kommer inte heller att kunna se om jag fått några kommentarer, så dem (om jag får några) svarar jag på när jag kommer hem.

Ett till MVG!

Shit! Jag fick ett till MVG!!
Jag kan knappt tro det! Jag går ur åttan med två MVG! Nyp mig i armen!
Jag fick MVG i svenska och tidigare fick jag det i slöjd. Min svenska lärare sade jättesnälla saker, att jag har kommit längre i min tankegång än vad många människor gör och att jag skriver på författarnivå! :D

Jag svarar på kommentaren senare :)

Cirkus! Just nu befinner jag mig på cirkus...

sp_a1448 (MMS)

Cirkus! Just nu befinner jag mig på cirkus. Nu erbjuder de kamel och ponny ridning. Jag minns när jag red på en kamel på en cirkus när jag var liten x)


Collage med Tatiana

För ganska länge sedan gjorde jag ett collage i PS av Tatiana. Nu tar jag till mig mod och visar den.

Klicka på bilden för att se den ännu större.

Haha, min dikt till henne blev väldigt misslyckad, det vet jag :P

Score!

Från Wikipedia:
Gröna ögon som är en variant på bruna precis som gråa ögon är en variant på blåa, är mest förekommande hos människor med keltiskt eller germanskt påbrå, och till en mindre grad i vissa länder i Sydeuropa (Portugal, Grekland, Italien, Spanien). Endast 1-2 % av världens befolkning har gröna ögon, vilket gör det till den ovanligaste ögonfärgen. Gudomligheter i både grekisk och kinesisk mytologi har gröna ögon, kanske p.g.a. dess sällsynthet.
Jag är en av dem 1-2 % av världens befolkning med gröna ögon! Score!

Fotograf: EmmaLadda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!