Beastly

Du glömmer väl inte att svara på Dagens fråga 6?
.
Alla känner till sagan om Skönheten och Odjuret. Nu kommer den i en förnyad version, som utspelas i nutid.
.
Beastly (Ett odjur på svenska) är en bok som snart kommer ut på svenska. Även en film kommer att släppas, troligtvis omkring nästa år i Sverige.
.
Handling (om boken):
Kyle Kingsbury är rik, skitsnygg, elak och egoistisk. För honom är det självklart att han ska väljas till den populäraste killen på skolbalen och få hångla med den snyggaste tjejen resten av natten. 
Och allt hade nog gått som planerat om det inte hade varit för Kendra. Hon är inte särskilt snygg och hon har mage att kritisera honom för att få fördelar för att han är det. 
För att ge igen bjuder Kyle henne på skolbalen bara för att dumpa henne utanför dörren och göra bort henne inför hela skolan. 
Men Kendra är inte en vanlig tjej - hon är häxa. När Kyle kommer hem på natten efter skolbalen väntar hon i hans rum. Hon förbannar honom för hans grymhet och förvandlar honom till ett monster med päls, horn och huggtänder. Lika ful på utsidan som han är på insidan. 
Bara om han lyckas hitta en tjej som verkligen älskar honom som han ser ut nu och som kysser honom innan två år har gått kommer förbannelsen att brytas. Och en sak till: Kyle måste också verkligen älska henne!
Han var Kyle Kingsbury, den coolaste killen - ett riktigt as, riktigt beastly. Men det syntes inte utanpå. Nu är han helt och hållet ett odjur.
.
Visst verkar den bra? Jag är helt exalterad, jag är totalt förälskad i berättelsen om Skönheten och odjuret =)

Vad ska jag ge morfar i julklapp?

Några förslag? =)

Dagens fråga 6

Här kommer Dagens fråga 6! Det kanske är en så speciellt intressant fråga, men jag behöver få svar på den.
Frågan lyder:
.
Vad ska jag blogga mer om?
.
Svara gärna! Jag har haft bloggtorka, jag behöver lite åsikter. Jag tycker mest om att blogga om Romanov, buktaleri och dubbning. Vill ni se mer av detta, eller något annat? Snälla svara jag behöver hjälp! =)

Disney Freak

Har du sett mer än 40 Disney filmer är du ett freak

[x] Aladdin
[x] Askungen
[x] Bambi
[x] Snövit och de sju dvärgarna
[x] Djungelboken
[x] Pinocchio
[x] Dumbo
[x] Peter Pan
[x] Lady och Lufsen
[x] Bernad och Bianca
[x] Bernad och Bianca i Australien
[x] Micke och Molle
[x] Taran och den magiska kitteln
[x] Mästerdetektiven Basil Mus


Antal: 14


[x] Oliver och gänget
[x] Den lilla sjöjungfrun
[x] Lejonkungen
[x] Pocahontas
[x] Ringaren i Notre Dame
[x] Herkules
[x] Mulan
[x] Tarzan
[x] Kejsarens nya stil


Antal: 9


[x] Atlantis
[x] Lilo och Stich
[x] Skattkammarplaneten
[x] Björnbröder
[x] Kogänget
[x] Vilddjuren
[x] Alice i Underlandet
[x] Janne Långben the movie
[x] Anastasia (Va??? Anastasia är gjord av 20th Fox!!!!)


Antal: 8


OTECKNAT
[x] Pirates of the Caribbean 1
[x] Pirates of the Caribbean 2
[x] Pirates of the Caribbean 3
[x] Narnia
[ ] Föräldrarfällan
[/] George of the jungle
[x] Flubber
[ ] The Mighty Ducks
[ ] Isprinsessan


Antal: 5.5


[ ] The pasifier
[ ] Miracle
[ ] The Kid
[ ] Joe - jättegorillan
[x] Mary Poppins
[ ] Remeber the Titans
[x] National Treasure


Antal: 2


ANIMERAT


[x] Bilar
[x] Monsters inc.
[x] Ett småkrypsliv
[x] Toy Story
[x] Hitta Nemo
[x] Den lilla kycklingen
[x] Dinosaurier


Antal: 7


Sammanlagt: 45.5 även om Anastasia INTE ÄR EN DINSEY FILM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så less på det påståendet att det inte är sant!! Men ja jag är väl ett freak då, men det stoltade disney freaket som existerar! :D


Avfallning

Nu skall jag berätta för er om den snyggaste hästavfallningen som jag någonsin har uträttad (den skedde i onsdags). Det var hoppning som gällde på ridskolan. Ponnyn (Relios) jag red var väldigt seg och jag fick driva som en underlig tjur med hösnuva. När jag skulle hoppa det sista hindret (det var inte så högt, kanske 60-70 cm) så kom jag och Relios väldigt i otakt. Utan att jag visste ordet av det så hängde jag plötsligt över hans hals. Nu kommer det lite underliga (som jag själv knappt minns att jag gjorde). När jag låg där på hans hals och svingade över mitt högra ben och ställer mig med båda benen på marken. Jag kliver på ett sätt omedvetet av min häst i farten. Ganska coolt tycker jag! ;)
.
Eftersom att man lär sig något varje gång som man faller av så blir man inte en "riktig" ryttare innan man har fallit av 100 gånger. 85 kvar!
.

Älsklingen ♥

Monkies!

Erkänn att jag och Josefin är otroligt söta i dessa läskiga masker som vi hittade på konstnärsshoppen!

Heart

Vår katt har klöst sönder min hjärthimmelsäng!
.
.
.

Twilight Wii spel - recension

Jag och Olivia fick ett Twilight Wii spel i födelsedagspresent av våra kompisar och Josefin bad mig att skriva en recension om det till henne så nu gör jag det! :D
.
Till Josefin:
.
.
Det var kul! Det var frågor om filmen som man skulle svara på. Man fick t.ex se ett klipp från filmen sen fick man en fråga om scenen, eller gissa vad nästa mening var. Man fick också gissa platser som Alice ritade upp och man fick gissa personer som var lite suddiga. Man fick gissa vad för sak som saknades på en bild och gissa vem som sade vad. Det var kul, men det skulle vara roligare om man var flera så att det blev en tävling. Ta med dina konsoler och spela med mig!! :D

En tv på mitt rum

Japp nu har jag fått en tv på mitt rum :D Vi köpte en ny stor till vardagsrummet och då fick jag ta den gamla (15 år gamla) tv:n. Den fungerar dock bra och jag har till och med dvd :) Men jag har bara några få kanaler, men jag ska få fler.
Förut hade jag en sorts hängsak där som man kunde sitta i, men jag använde den inte ofta. Den hänger på brorsans rum nu.

Hehe

Nämen? Ser man på! Frihetsgudinnan håller i en bild ... på mig!
Och en gammal man ritar av mig! Jag är visst populär! ;)
Haha, men skämt åsido - jag har hittat en väldigt kul sida som heter picjoke.com. Man kan göra massa roliga saker av sina bilder, ta en titt! :)

YES!

Jag har slitit och kämpat sedan augusti nu och otroligt nog har jag nått mitt mål inom pandaförsäljningen! Jag har tjänat ihop till en systemkamera! En Canon Eos 1000d! Jag kommer dock inte få den förrän om ganska lång tid eftersom att jag först måste dela ut alla varor som jag får om några veckor. Men jag är så himla lycklig! Jag har verkligen slitit för detta!
Jag tog även några små premie saker och så kommer jag att få 1150 kr =)
Lycka.

Ja, vad var jag på Halloween?

Är det någon som undrar det? Hittills har bara Line gissat! Kom igen! Några fler av mina läsare måste väl ha någon idé? Vad hände med 13 prenumenanter?! xD
.
Nog för att jag har varit världens sämsta bloggerska på sista tiden, det kan jag inte förneka! Jag ska försöka bättra mig.
.
Hur som helst så ska jag ändå berätta vad jag var. Line gissade väldigt bra, hon gissade på Anastasia och Rasputin. Två mycket bra gissningar! Men inte helt rätt.
Jag var nämligen en läskig buktalardocka på Halloween.


Jag sminkade Petter också.En riktigt rolig ut klädnad! Jag älskar buktaleri men hatar sådana här buktalardockor! De är så obehagliga! Istället gillar jag djurdockor, som tex min fågel buktalardocka ^^
.
Klädde du ut dig på Halloween, och till vad i sådana fall?Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!