Hej! Tack för alla snälla kommentarer jag ...

Hej! Tack för alla snälla kommentarer jag har fått på den senaste tiden, det värmer verkligen! :) Jag ska svara på dem senare. Tänkte meddela att jag inte kommer att blogga på ett tag, på grund av allt skolarbete. Tro det eller ej - men jag har faktiskt tio skolarbeten att göra just nu + ett teoretiskt ridprov att plugga till. Så jag har lite fullt upp just nu, om man så säger hehe ... Men jag bör vara tillbaka om ett par dagar så vi ses då! :)


Romanov ...

Jag vill blogga om Romanov! Råkar någon ha en Romanov-fråga de vill få svar på? :P
Håller btw på med Trassel recensionen nu! Den är snart uppe! =)

Harry Potter

Efter att ha avslutat den sista delen i Harry Potter har jag (förutom blivit en aning deprimerad över att böckerna är slut) kommit fram till en sak: J.K Rowling måste vara världens smartaste kvinna.
Hon har vävd samman alla händelser på ett otroligt fascinerande sätt. Jag är så imponerad!

TILLBAKA!


Ok. En dag kvar. Ska försöka vara mer posi...

Ok. En dag kvar. Ska försöka vara mer positiv.


Hej. Jag lever, faktiskt. Men knappt. Jag ...

Hej. Jag lever, faktiskt. Men knappt. Jag har nämligen blivit iväg släpat till ett ställe jag avskyr som resten - stugan. Det vill säga - nio mil från piano, Symaskin, cd spelare, kompisar, djur, att baka, ja nio mil från LIV!! Men jag har försökt att underhålla mig här. Jag har tecknat, jag har skrivit och jag har läst. Ändå har jag inte kul här. Jag avlider snart av tråkighet. Och här ska jag stanna tills söndag. Då lovet är över. Toppen. Jag får längta tills mitt lov är slut. Jag vill sy!! Jag vill sy klart min klänning! Förresten så hoppas jag att jag hinner visa den någon gång under nästa vecka :) och trassel recensionen ska jag skriva. Snart. Ses, hoppas ert sport lov är bättre än mitt.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!