It is just a dead metal

Ja_large
weheartit.com

Det finns människor som bär på en speciell, magisk glöd, en eld inom dem som värmer och lyser upp och som jag både beundrar och avundas för att jag önskar att jag själv kunde få äga den med


Ballet shoes

Denna film ska jag se ikväll. Jag läste boken ganska länge sedan (läste dock inte klart den) och har även lånat boken igen. Denna gång på engelska.
Jag har inte sett trailern faktiskt, men jag är helt övertygad om att filmen kommer att vara bra! Emma Watson är ju med ♥

Billy Elliot, du älskade film

Gifar och bild från wehearit.com.
Tumblr_lwa1adnxpy1qfj780o1_500_large
Tumblr_livpjvq49u1qe9ucso1_500_large
Tumblr_lyhigoiik11qf7r5lo1_500_large
Billy Elliot! En sådan fin och inspirerande film, med ett bra och viktigt budskap, samt duktiga skådespelarinsatser. Jag minns när jag såg den för första gången i mellanstadiet, såg att den gick på tv för ungefär ett år sedan och såg sista delen. Sedan lånade jag den på min skolas bibliotek (givetvis gick den på tv igen några dagar efter att jag lånat den) och ja ... jag är förälskad.
Den tar verkligen i hjärtat!

Gulligt


Himlavalvets alla solar

"A philosopher once asked, "Are we human because we gaze at the stars or do we gaze at the stars because we are human?" Pointless really. Do the stars gaze back? Now that's a question."
- Från filmen Stardust

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!