När magin blir levande

Gissa vad jag gör just i detta ögonblick?
 
 
 
 
 
 
Jag GÅR i Harry Potter studion i en guidad tur och får se bakom kulisserna på Harry Potter, t.ex. kulisser, Dumbledores kontor, miniatyrslottet av Hogwarts, kostym, rekvisita m.m. HELT SJUKT! 
(Och jag kan egentligen inte ritkigt skriva hur underbart allt detta är, eftersom att detta är ett tidsinställt inlägg, men 
 

Not this year

Tumblr_mhkad5nmsg1ql477co1_500_large
Not this year. This year is Linnéa-goes-to-the-place-she-always-dreamed-of-day.
 
Tumblr_mhkajwmwim1ri25buo1_500_large
Bildkälla.

Införskaffenligt

En brun ryggsäck. Gärna en billig, begagnad, fin sådan. Det är så tungt att bära allt på ena axeln. Men även om jag är insnöad på brunt, så vore det inte så dumt med en med blommor faktiskt.
 
 
Nya glasögon. Dock ej likt dessa på bilden. Jag har prövat ut mitt framtida par (jättefina, guldfärgare, lite stora), ska bara boka en tid. Fick glasögonen som en julklapp egentligen, men när vi skulle boka fanns det inga tider, så det blir senare än tänkt.
 
 
Kjolar. Jag skulle kunna omkring i kjolar (klänningar) i princip varje dag, men jag har inte någon stor utbredd av dem för att använda dem i en varierande mängd. Jag skulle behöva en sy-kjolar-dag och hitta-fina-kjolar-i-affär-trots-att-det-är-i-princip-omöjligt-dag.
 
 
 
 
 
 

Guldkorn #11

Mjölktand från De fem legenderna (Rise of the guardians).
 

Sömnadsdrömmar

En dag ska jag ha en egen syateljé.
 
 
 

Tack och nyheter

Tack så mycket för den senaste tidens fina kommentarer ♥ Jag blir så glad. Det här har jag sagt tidigare, men som sagt var så svarar jag nu direkt på kommentarerna istället för att göra ett inlägg om det, så om du vill se vad jag har svarat, leta upp din kommentar. De som anger sina bloggar brukar jag dock svara på i sin blogg.
 
Jag har lagt till en ny kategori med! Den heter Drömmar och kommer innehålla saker som jag drömmer om, stora som små. Ha en fin kväll och en underbar helg! Min kommer att bestå av tragiskt mycket plugg, men jag tänker göra den fin i alla fall. Vi ses!
 
                       Tumblr_mfmjuqfm3t1s1vxsmo1_500_large
 

Mest hänförande sminkningen någonsin

Jag kan bara tänka mig hur jobbigt det måste vara att ta bort detta efter allt slit, men ack vad det vore värt det! Jag menar ... se bara på detta!!
 
Entire_disney_make_up_collection____so_far_by_katiealves-d4lj9lt_large
 
Bildkälla.

A piece of new hair

Nu har mina hårproblem fixat sig! Jag har slingat mer och klippt upp det :) Påminnande om en frisyr som jag hade som 13-åring faktiskt.
 
Gammalt hår: (ber om ursäkt för oskärpan)
 
 

 
Nytt hår:
 
 
 
Jag är hur nöjd som helst! ♥

Målning - vattenfall

Jag har snöat in på vattenfallsmålningar. De är så roliga att måla och faktiskt rätt enkla. Och en svart bakgrund till ett blått vattenfall blir väldigt fint.
 
(Jag ber om ursäkt för oskärpan på denna bild.)
 
 
 

Let's pretend it's true

601057_291002904360327_258685792_n_large
Bildkälla.

Hår

Egentligen är jag brunett, men slingade mig lite blond innan sommarlovet. Trodde i min ignorans att jag skulle se ut ungefär såhär:
 
 
Eller kanske såhär:
252750_440211559384753_700181490_n_large
 
Och att folk skulle börja se på mig ungefär såhär:
 
Och detta inträffade ju givetvis inte. Men jag tänker inte klaga och självömka mig! Det har varit fint att vara blond (eller rätt så blond). Jag tycker om det (även fast mycket av det blonda håller på att försvinna av utväxt.) Att göra slingorna var dock ett hv. Mitt hår är alldeles för lockigt, tjockt och långt för att det bekvämt ska slinka igenom plasten utan att göra ont eller tjorva ihop sig till en klump av ... något som en gång i tiden var hårstrån. (Kort och gott - Det tog några timmar och efteråt var jag darrig av smärta.) Så att slinga om mig helt igen kommer nog inte vara mycket till alternativ om jag skulle bestämma mig för att byta hårfärg. Men samtidigt har jag under den senaste tiden blivit lite sugen på att tona rödbrunt. Det skulle vara vackert.
 
Tumblr_mhk4voo7fq1s1qpw3o1_500_large
 
Tumblr_mhjv1mzaqv1rrf1mso1_500_large
 
 
 
Och sedan har jag funderat på lugg. (Då behöver jag inte heller döda mina slingor.) Men förmodligen skulle min lugg bara locka sig jättemycket och inte alls se såhär vackert ut:
 
 
Tumblr_mhcm1wleyj1qa3sufo1_1280_large
 
 Eller så kanske jag kan klippa mig lite kortare. Jag vet faktiskt inte. Sicket ilandsproblem. Någon därute som hra några hårtankar att dela med sig av? :)
 

She lives in a daydream, where I don't belong

Det är något med mig och rosetter i håret. Något som helt enkelt klaffar.
Tumblr_mheqdbavve1rfnr68o1_500_large
 
Tumblr_ludxna7oau1r2ietwo1_400_large
 
Tumblr_ljwks8a7dd1qbdqo5o1_500_large
Bilkälla.

Guldkorn #10

En härlig kopp kaffe.
 

Pågående projekt

 
(Jag ber om ursäkt för den dåliga kvalitén.)
Jag måste säga att Jamie ser väldigt läskig ut med en ofärdigställd mun och öga.Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!