Humor med Jack Frost

 
När jag tidigare lade upp de roliga videorna med De fem legenderna, trodde jag att jag egentligen lade upp "Jack's Spelling Bee", men förväxlade med en annan video (som även den har galet rolig). Här kommer den i alla fall och en annan video som kommer få er att skratta tills tårarna sprutar.
 
 

My life at the moment

Måla + lyssna på musik + sjunga med falskt + filma målandet + göra filmer av det.
 
 
 
 
 

Guldkorn #9

Barn.
 
Img1487221888_large
Bildkälla.

Att skriva

Jag har skrivit så länge jag kan minnas. Innan jag kunde bokstäver så ritade jag sagorna och berättade dem högt. När jag gick i mellanstadiet visste jag att jag ville bli författare som stor. Det vill jag fortfarande. Så otroligt mycket. För när jag skriver förlorar jag mig själv. Omvärlden försvinner. Ingenting annat existerar än den värld, de karaktärer, de händelser jag skriver om. Jag går verkligen in i känslorna i scenen eller hos personerna.
 
När jag får den där idén till en berättelse ler världen. Allting blir underbart. 
Och även om drömmen om att publicera böcker inte blir sann så kommer jag alltid att skriva, vad som än händer. Jag kan inte tänka mig ett liv utan det. Det är svårt att förklara, men det finns helt enkelt en ogreppbar magi i att skapa berättelser. Det är som att se en film eller läsa en bok som du blir helt förlorad i, men den här gången får du bestämma helt själv vad ska hända. Perfektion - helt enkelt. 
 
Men det är även mycket svårt. Att få dessa guldklimpsidéer är nästintill omöjligt, men att ha kraften att skapa hundratals sidor berättande om dem är ännu svårare. Det kräver ambition. Hopp. Och framför allt ren och skär galenskap och idioti.
 
503861f584ea4fed8c2cb9aa4b54fc_h498_w598_m2_large
 
18910-11med_large
 
Tumblr_mdgkamrsoj1rl38pho1_500_large
 
Tumblr_mgt7uf2uh91s0pwkno1_500_large
 
Tumblr_mb1iczemxw1r4td5xo1_250_large
 
Tumblr_mgmb9sxcfl1rptndxo1_500_large
 
Tumblr_m0sje7lvxy1qm2jluo1_500_large'
 
Pen_write_text_manuscript_old_letter_retro_script_diary_parchment_historic_large
 
Tumblr_me1xw4o1re1ru11c5o1_500_large
 
Bildkälla!

Guldkorn #8

När man vaknar tidigt under lediga dagar så att man får mycket ut av dagen - både arbete och pyssel.
 
Tumblr_mhcq1t4wyp1rt6svjo1_500_large
Bildkälla!

Guldkorn #7

Tuffs och Tantors (från Tarzan) hatkärlek till varandra.
 

CUPCAKES AND PONIES!!

Här kommer några klipp där personer har klippt från animerade filmer och satt in det i en komikers skämt, filmer och liknande. 
De är hysteriskt roliga, men absolut roligast är den första (CUPCAKES AND PONIES!) Om du ska se en av dessa videor - se den första. Åh, det är så roligt! Herregud! Jag skrattade tills jag i princip trodde att jag skulle dö. Halsbränna började svida och luften i lugnorna tog slut. Det blev riktigt allvarligt där ett tag!
 
 
 
 

Att måla och teckna

Jag har en dålig vana att glömma bort hur underbart det är att måla och teckna. Speciellt målandet. Lyckligtvis nog har jag haft en väldigt fin målarvinter och känt mig oerhört inspirerad till att måla. Jag vet inte hur många tavlor som blev till julklappar. Detta har även gjort att jag utvecklat mitt målande väldigt mycket, vilket självfallet är otroligt roligt. Det negativa är väl att alla mina högar av målardukar håller på att ta slut! Jag måste ta itu i det och köpa mig fler. Jag borde ha önskat mig det i julklapp!!

Jag har i alla fall mina perioder när jag är totalt besatt av det och högerhanden arbetar konstant. Och varje gång jag gör det upptäcker jag att det är så lugnande att skapa bilder. Ally från filmen The Notebook beskrev det ganska bra. Hon sade något i den här stilen:

"Jag har dessa tankar som bara flyger omkring i huvudet hela tiden. Men med penseln i min hand blir allt rätt tyst."
 
Jag kopplar bort omvärlden och går in i en egen liten bubbla. Särskilt när jag målar och bara låter färgerna få flyta på och tillslut har något bildas, förhoppningsvis som jag planerat att det skulle bli. Ibland är jag nöjd och ibland inte, men det är som med allt. 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Jag visar bättre bilder på tavlorna/teckningarna senare! :)
 
 

Fredagsavkoppling

Efter att ha gjort stallsysslor, varit en duktig plugghäst, åkt skridskor, fixat kalorier till la familia och skrattat till härliga filmer känns det oerhört skönt att mysa ner mig i den nya himmelska gudafilten (ja Emma, nu har vi också en!!), ta fram en av de nya mapparna (som ännu inte fått någon fin dekor, men komma skall) och planera berättelser till en god kopp jordgubbste och bra musik. Fredagsavkoppling när den är som allra underbarast.
 
 
Det kan hända att det blir lite Jane Austen läsning med.

Guldkorn #6

Semlor.
 

Angus

560903_10151046410789078_1338488554_n_large
 
 
Angus från Brave är ju den finaste tecknade/animerade hästen någonsin.

Ack, ack ...

Tumblr_mgsy88hgp31qgwqw9o1_500_large
 
 Det här är jag och min häst när vi är på ridtur/promenad och inser att vi vill gå åt helt olika håll.
 
 
 

Guldkorn #5

Stora, maffiga, rejäla hästar med riktigt mycket pannlugg, man och hovskägg.
 
Bildkälla.

Jag älskar att jag är en av dem

Tumblr_m71az3oxrn1rb2ad0o1_500_large
Bildkälla: weheartit.com

I am digging a hole but the ways they are caving in

 
 
Tumblr_megvz0q2uh1qhayxbo1_500_large
 
Tumblr_mek4bwbyfg1qzdzbuo1_500_large
 
Tumblr_mfqknmkpyl1qzdzbuo1_500_large
 
Tumblr_mfai6vpzjk1qa70eyo1_500_large
 
Tumblr_mcs1vsmk5j1r97ur5o1_1280_large
 
Miss-anderson-s-ballet-class-60-s-latchford-me-front-row-1st-left-still-trying_large
 
Tumblr_maq5bjwwzt1rt7otwo1_500_largeLadda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!