Naglar


Nästa års Halloweensminkning?

ursula makeup

Jag, just nu ...

Tumblr

You came back

Disney in Quotes
 
Jag tycker att Odjuret ser väldigt mänsklig ut här. Som om han redan börjat förvandlas till människa när han börjat älska Belle. Eller att man börjat se honom på ett annat sätt nu under filmen.

You came back

Disney in Quotes
 
Jag tycker att Odjuret ser väldigt mänsklig ut här. Som om han redan börjat förvandlas till människa när han börjat älska Belle. Eller att man börjat se honom på ett annat sätt nu under filmen.

Högtidsnörd

halloween
 
ÅHHH jag tror att jag ska Halloweenbaka imorgon, TAGGA!!

Look at all the bothers I give

LOL THAT'S ME

Skisser

Eugene and Rapunzel | Rapunzel
 
* | Belle
 
Tumblr
 
Tyvärr inte mina.

Hungerspelen-humor

Facebook
 
Facebook

Beautiful

Beautiful inside

I love you, Jennifer


♥ Sodergren - Inspiration ♥

Jane i kreativ stund

Den här bilden har jag som bakgrundsbild på datorn. Den har jag set förut och jag tycker att den är väldigt fin. Jane sitter och ritar av en fågel bland grön blomster och solsken. Harmoniskt.
 
 
Men DAMN! Vet ni vad jag upptäckte med bilden som jag (hur det ens är möjligt) inte har sett förut?!
 
 
Sneeky Tarzan i ena hörnet. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
 
 

Halloweeninspiration från weheartit

Cupcakes | via Tumblr
 
моя игра | via Tumblr
 
Tumblr | via Tumblr
 
rawr
Creative Makeup | Halloween
 
LÄNGTAR!!!

Crushers Del 2

Peter Pan från Peter Pan filmen från 2003. (Det där var en jobbig mening!) Han är så söt och i slutet av filmen låg jag och grät och hulkade mig i sängen i en halv evighet. Hehe. 
 
William Turner från Pirates of the Carrebian. Jag tog faktiskt en bild på den här grabben precis när han säger "I love you" till Elizabeth, vilket gjorde att min bagrundsbild på mobilen var en bild på honom samt texten "Jag älskar dig" längst ner. Som om han sa det till mig. Och jag hade skrivit ner skådisens adress och gjort ett rosa hjärta runt i en bok. ÅHHHHHHHHHHHHHH. OKEJ ALLA HAR VI VARIT TRETTON NÅGON GÅNG!!!!!
 
Patrick Verona från 10 things I hate about you. (Okej, jag vet att bilden var stor men jag var tvungen att ta den på grund av hans puppyeyes, ingen kan säga nej till dem!!) Han är så söööööööööööt, jag tror att det här är den vackraste leendet som jorden någonsin skådat!!! + Att han är den ENDA som kan passa i sånt där konstigt clownhår, vilket han givetvis måste få lite cred för.
 
Philip från Pirates of the Carrebian 4. NO WORDS NEEDED.
 

Långt hår

Enda sedan jag var liten har jag velat ha jättelångt hår, fint hår. Jag hade ändå rätt så långt innan jag klippte det i vintras, men det var extremt slitet. 
 
:)
 
Untitled | via Tumblr
 
Beauty hair
 
Site Model | via Facebook
 
Wow.
 
Beauty♡
 
Weheartit-bilder.Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!